Junior online marketing managert keresünk!

A Kiszervezett Marketingről

A Kiszervezett Marketing csapata arra törekszik, hogy az ügyfelei számára a legjobb megoldást nyújtsa az online marketing területén, mindezt a legmagasabb minőségben és szinten. Google partnerként rendelkezünk a megfelelő szakértelemmel, amivel tudjuk ügyfeleink hirdetéseit menedzselni, ezáltal bevételt generálni számukra. Kiállítóként részt veszünk szakmai konferenciákon – VIII. ; IX. és X. Magyar Marketing Fesztivál.

Szia [KERESZTNÉV],

Elég sok projekten dolgozunk most, ahova elkél a segítség az ügyfelekkel való kapcsolattartásban.

Ez egy nagyon fontos pozíció, mivel itt olyan cégek vezetőihez lesz közvetlen kapcsolatod, akik akár több 100 milliós forgalmú vállalkozást vezetnek.

A segítségeddel én több időt tudok majd az értékesítésre fordítani, ezáltal tudjuk a Kiszervezett Marketinget még híresebbé tenni.
 

Már várom a közös munkát!

Dávid Ádám | Kiszervezett Marketing Kft. ügyvezető, tulajdonos

Mi az a junior online marketing menedzser pozíció?

A junior online marketing menedzser felel a webprojektek határidőre való elkészülésének megszervezéséért, koordinálásáért.
A webprojektek kapcsán egyeztetni szükséges az ügyféllel, a szövegíróval, webdesignerrel, fejlesztővel, korrektorral és szükség esetén akár a tárhelyszolgáltatóval is kommunikálni kell.
 
Ezen kívül nemcsak a webprojektek menedzselése a feladat, hanem a hirdetési projektek felügyelése is.

Itt kifejezetten az ügyféllel és a hirdetéskezelőnkkel kell egyeztetned.

(Ezt a pozíciót a továbbiakban ketté szeretnénk választani, ahogy egyre több megbízásunk lesz annak köszönhetően, hogy Ádám többet tud majd foglalkozni az értékesítéssel. Fenntartjuk a lehetőségét, hogy amelyiket jobban szereted, azt viszed Te tovább és a másikra keresünk majd új projektmenedzsert.)
 
Emellett kisebb adminisztrációs feladatokkal kell számolni, amivel szintén Ádám számára szabadítasz fel több időt. Például szerződés aláírásának lemenedzselése az ügyféllel, akivel a továbbiakban együtt fogsz dolgozni.
 
Mindenről folyamatleírásunk van, mit hogyan csinálunk. Tehát nem kell kitalálnod azt, hogy mely lépés mi után következik, mivel egy olyan rendszert kapsz a kezeid közé, ami szöveges és videós útmutatókat tartalmaz és előre megírt 500-1000 db sablon e-mailt, amik a projektek sikeres végigviteléhez szükségesek.
 
Ebben a pozícióban rendelkezned kell folyamatszemlélettel, hisz lesznek olyan folyamatok, amik változnak, és olyanok is, amik még nincsenek dokumentálva. Ezeket megfelelően kell majd leírni, akár rövid képernyőképet készíteni a folyamatról, hogy a későbbiekben megismételhetőek legyenek a lépések.

Küldetésünk

Küldetésünk az ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása korszerű online marketing eszközökkel.
 
A megszerzett tudást és tapasztalatot folyamatosan beépítve a folyamatainkba egyre magasabb és magasabb szolgáltatást nyújtunk, így emelve a szolgáltatásunk színvonalát.
 
Ezáltal büszkén tudjuk a jelenben és a jövőben is csapatként és egyénenként is mondani, hogy: “A Kiszervezett Marketing csapatába tartozom!”
 
Hiszünk benne, hogy minden vállalkozás számára eredmények érhetők el a marketingtevékenység végzésével, akkor is, ha ez épp nem a mi szolgáltatásunkat veszi igénybe.

Mikor fogod IMÁDNI ezt a munkát?

Ha ez jellemző rád, jól fogod érezni magad!

Nem biztos, hogy neked való ez a pozíció...

Milyen embert keresünk?

(szakmailag + emberileg)

Szakmailag ezt kérjük tőled:

Emberileg ezek NEM jellemzőek Rád:

Szakmailag előny lehet a pozíció megpályázásánál

Mi lesz majd a feladatod napi szinten?

20%
E-mailes kapcsolattartás az ügyfelekkel

A legtöbb idődet emailek írása és megválaszolása fogja kitenni. 
Ezek egyedi kérések és kérdések lehetnek az ügyféltől, aminek esetlegesen utána kell járnod és megválaszolni. 

60%
Telefonos kapcsolattartás az ügyfelekkel

Amennyiben gyors választ szeretne az ügyfél, vagy fontos adatra, válaszra van szüksége, akkor az ügyféllel való telefonos egyeztetés lesz szükséges.

10%
Folyamatleírások készítése

Folyamatokban nem szenvedünk hiányt. Azonban mindig lesz olyan folyamat, aminek változtatásra van szüksége. Illetve jöhetnek olyan dolgok is, amikről megfelelő leírást kell készíteni. 
Amint elkezdünk együtt dolgozni, világos lesz, hogy ezt pontosan hogyan és milyen formában várjuk el. A szemlélet a fontos.

10%
Marketing asszisztensi feladatok

Szerződések elküldése az ügyfelek számára, amelyeket Ádám már lekommunikált az ügyféllel és rábólintott, hogy elküldjük számára a szerződést. 

 

Online meetingbe becsatlakozva eligazítani az ügyfeleket, ha elakadásuk van.

Kisebb felmerülő adminisztrációs feladatok, amivel Ádám idejét még jobban fel tudod szabadítani. 

Mit nyújtunk, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

Home Office minden nap

Nem kell az utazással bajlódnod, kényelmesen, az otthonod kényelméből tudsz dolgozni.
Rugalmas munkaidő
Akár pacsirta vagy, akár éjjeli bagoly, akkor sem fogjuk letörni a produktivitásod a beszabályozott munkarenddel. A legfontosabb, hogy a feladatok készen legyenek és a közös meetingeken ott legyél. Hogy mikor dolgozol, az a te dolgod.
2-3 csapatépítő esemény évente
Barátságosak vagyunk, kedveljük a családias hangulatot. Ezért időről-időre szervezünk közös eseményeket, ahol jól érezzük magunkat, nevetünk és jobban megismerjük egymást.

Milyen lehet velünk dolgozni?

Rugalmas munkabeosztásban dolgozunk
Főként az a célunk, hogy az eredmények meglegyenek, nem feltétlenül munkaidőre gyúrunk. Ha hozod az eredményeket, akkor kellő szabadságot tudunk biztosítani neked. Nincs kötelező túlóra, ha mégis nagy ritkán előfordul, akkor mindig számon tartjuk és kiveheted plusz pihenőidőként (nem fogja “benyelni” a cég 🙂 ).

Top szakmai színvonal

Nyugodtan nézz körül a weboldalunkon, nézd meg, hogy mit mondanak rólunk az ügyfeleink. Vedd észre, hogy odafigyelünk a designra, az apróságokra, a szakmánkra meg főleg. Ugyanezt várjuk a csapattagjainktól is!

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen! És bizony nem vagyunk lassúak: nyitott és proaktív elmével tevékenykedünk.

A munkatárs a legfontosabb
Nálunk fontos vagy egyénileg: azt akarjuk, hogy jól érezd magad közöttünk és a munkádban egyaránt. Mivel csak páran vagyunk, ezért mindenki fontos és megtisztelt. Érdemi hatással lesz a munkád a cégre, amiért hálásak leszünk.
Ha pedig Te elégedett vagy, akkor az ügyfél is elégedett lesz!

Folyamatos tanulás  és fejlődés

Mi a kapitalista jellegű képzésekben hiszünk, ezért lehetőséget biztosítunk neked tanulni (könyv, online tananyag, konferencia stb.) azért, hogy a szakmádban folyamatosan fejlődni tudj. Ez neked is és nekünk is jó – ezért biztosítani fogjuk rá az időt és lehetőséget.

Kikkel fogok együtt dolgozni?

Dávid Ádám

marketing stratéga
Segít eredményes online marketing koncepciót alkotni.

Kovács Péter

szövegíró
Vevői igényekre fókuszáló szöveget ír, amitől özönleni fognak a vásárlók.

Száraz Szilárd

webdesigner
Esztétikus, megnyerő és profi arculatot készít a honlapodnak.

Nagy Tamás

webfejlesztő
Bonyolultnak tűnő dolgokat tesz egyszerűvé a felhasználók számára.

Pásztor Csaba

PPC szakértő
Bevételtermelő kampányokat készít az ügyfeleink számára.

TE NEVED!

marketing manager

Kiváló kommunikációjával segíti az ügyfeleket elégedetté tenni!

Néhány kép rólunk

Csak hogy lásd, mi is hús-vér emberek vagyunk

Mi fontosnak tartjuk az elismerést!

Fontosnak tartjuk az elismerést a cégen belül!

Megragadunk minden lehetőséget arra, hogy kifejezzük ezt a csapattagok számára. Akár szóban, akár írásban, vagy jelen esetben egy oklevéllel.

Nicholas szakmai gyakorlatot végzett nálunk és annak befejeztével egy elismerő oklevelet is kapott a kiváló munkájáért.

Lentebb olvashatod, hogy mit üzent számodra a Kiszervezett Marketinggel való munkáról és a pozíció kapcsán.

Előző projektmenedzser véleménye

“Sziasztok!

Aly Nicholas vagyok, a Kiszervezett Marketing Kft. korábbi projektmenedzsere.

Egyik tanárom ajánlásával jelentkeztem a munkalehetőségre, ami a későbbiekben a szakmai gyakorlatom elvégzésére is lehetőséget nyújtott.

A kiválasztási folyamat gyorsan lezajlott, Ádám nagyon gyorsan felvette velem a kapcsolatot és vissza is jelzett már egy napra rá telefonon. Ezután elküldte a megfelelő tájékoztató e-maileket, hogy megkönnyítse az esetleges kezdés okozta nehézségeket.

Nagyon sok új dologgal megismerkedhettem az online marketing világában. A csapat emellett eszméletlenül jó, mindenki jól kijön a másikkal és gyakran vannak csapatépítő programok is.

A szakmai fejlődésemhez minden biztosítva volt Ádám által. A többi csapattag is mindig segítőkész volt, könnyű együtt dolgozni mindenkivel.

Akármilyen kihívás jött, közösen mindig meg tudtuk oldani. Az itt eltöltött szakmai gyakorlatom alatt megszerettem a Kiszervezett Marketinget és a csapatot.

Sok sikert kívánok minden jelentkezőnek,
Aly Nicholas”

Szeretnél velünk dolgozni?

Így tudsz jelentkezni:

1. LÉPÉS – Űrlap kitöltése
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni az önéletrajzodat és a motivációs leveledet).
2. LÉPÉS – Kérdőív kitöltése
Emailben küldünk számodra néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. Kérlek adj ezekre választ, kb. 10 percet vesz igénybe.
3. LÉPÉS – Próbafeladat elkészítése
A harmadik lépésben – amiről szintén e-mailt kapsz – lehetőséged lesz dönteni arról, hogy elvállalod-e a pozícióhoz kiválasztott próbafeladatot – ha ezt vállalod, akkor 3 napod lesz arra, hogy elkészíts egy rövid, mindössze 1 órát igénybe vevő próbafeladatot.  

A jelentkezésed teljes feltöltése után mi átnézzük az anyagodat. Mindenképp visszajelzünk e-mailben neked. Ha továbbjutottál, a következő lépés egy 15 perces telefonos interjú lesz. 

 

Erre az állásra jelenleg nem lehet jelentkezni. Figyeld a Facebook oldalunkat, mert ott mindenképp jelezni fogjuk, ha ismét nyitott pozíciónk van!

Olvasd el, miket írnak az ügyfeleink!

Szakmai rendezvények, amin részt vettünk

IX. Magyar Marketing Fesztivál kiállító

A Magyar Marketing Fesztivál Magyarország legnagyobb, KKV-marketingtrendeket bemutató üzleti fesztiválja.

Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak! – 2014 óta.
Mindezt 1500+ döntéshozóval, 50+ kiállítóval, 30+ előadóval.

Ahol a Kiszervezett Marketing kiállítóként is részt vett.

IX. Magyar Marketing Fesztivál előadó

Dávid Ádám, a Kiszervezett Marketing Kft. alapítója és a landing oldalak specialistája, előadást tartott a IX. Magyar Marketing Fesztiválon.

Az előadásban szó volt arról, hogy a weboldalra látogatók elemzéséből folyamatosan egyre több adatot és tapasztalatot tudhatunk meg a mai magyar felhasználók szokásairól.

Ádám a marketing megszállottja 2017 óta, több egyetemen tartott már előadást, többek között: Óbudai Egyetem, BME, BGE, ELTE.

Wolf Gábor: I love előfizetés konferencia

Az I love előfizetés konferenciát a Marketing Commando szervezte.
 
Ezen a konferencián megtanultuk a következőket:
  • Bővítettük tudásunkat arról, hogy ne vevőt szerezzünk, hanem előfizetőt!
  • Hogyan tartsuk meg a tagjainkat hosszú távon?
  • Hogyan kezeljük az előfizetői lemondásokat, azaz mi fán terem a churn menedzsment?
  • Hogyan bővíthetjük az előfizetőink számát?
 
Lesz egy második rendezvény is. Naná, hogy azon is ott leszünk!

Női Vállalkozók Napja 2022

A Vicsai Gábor által szervezett Női Vállalkozók Napján 2022-ben kiállítóként vettünk részt!
Ahol Molnár Janka Sára – TikTok szakértő – és a Kiszervezett Marketing közösen készült egy TikTok előfizetéssel.

Ezen kívül az előadók között volt Knapek Éva – klinikai szakpszichológus -, aki szintén a Kiszervezett Marketing együttműködésével hozott a konferenciára egy előfizetést a női vállalkozók számára az “Énmárka építés pszichológiája” címmel. A “Pszichológiai gátak, melyekkel öntudatlanul szabotálod a személyes márkád”
című minikurzust.

Ahol még találkozhattál velünk

Szakmai cikkeink mennyisége talán még a holdról is látszik : )

0 +

SZAKMAI BLOGCIKK

0 +

MEGÍRT SZÓ

0 +

CIKKÍRÁSSAL TÖLTÖTT ÓRA